Menu
in ,

10 Συμβουλές Για Ανδρικά Κοστούμια, Για Να Ντύνεσαι Σαν Κύριος

Θες Να Ντύνεσαι Σαν Κύριος? Ακολούθησε Αυτές Τις 10 Συμβουλες!

Θες να ντύνεσαι σαν κύριος και όλες οι γυναίκες να σε προσέχουν; Ακουσε μας και δεν θα χάσεις!

Φόρεσε ένα ανδρικό κοστούμι, ακολούθησε αυτές τις 10 συμβουλες και οι έξοδοί σου δεν θα είναι ποτέ ξανά οι Ίδιες.

1. Το πλάτος της γραβάτας πρέπει να ταιριάζει με το πλάτος του πέτου απο το σακάκι σας. Θυμηθείτε οτι το παν σε ενα κοστούμι ειναι η ισορροπία. Αν δεν υπάρχει ισορροπία το κοστούμι θα φαίνεται χάλια οτι και να κάνετε.

Συμβουλές Για Ανδρικό Σακάκι

 

 

2. Σαν κανόνας, τα λεπτά πέτα θεωρούνται ως πιο μοντέρα, σε αντίθεση με τα πιο φαρδιά πέτα τα οποία είναι πιο κλασικά και παραπέμπει στην δεκαετία του 60. Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Mad Men φοράνε όλοι σακάκια με φαρδύ πέτο.

 

 

3. Το μόνο σημείο στα ανδρικα κοστούμια όπου μπορείτε να προσθέσετε κάτι που να δίνει το δικό σας στυλ, είναι η μπροστινή τσέπη στο σακάκι. Προσοχή όμως,  ΔΕΝ πρέπει να ταιριάζει η γραβάτα με το μαντήλι, είτε σαν σχέδιο, είτε σαν ύφασμα!

 

4. Αν δεν ράβετε το κοστούμι σας αλλα το αγοράζετε έτοιμο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι αν το σακάκι σας εφαρμόζει σωστά στους ώμους σας. Αν οι βάτες εξέχουν από τους ώμους, τότε το σακάκι μάλλον δεν σας κάνει!

 

 

5. Ενα κλασικό λάθος σε πολλά ανδρικά κοστούμια ειναι το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο γιακά του πουκαμίσου και στο πέτο του σακακιού. Αν υπάρχει κενο, τοτε αυτό ειναι ένδειξη οτι το σακάκι δεν σας κάνει. Τουλάχιστον προσπαθήστε να αλλάξετε πουκάμισο, ίσως το σώσετε.

6. Εκτός και αν είναι να πάτε σε κάποια κηδεία, μη φοράτε μαύρα κοστούμια! Προτιμήστε ένα ανδρικο κοστόυμι χρώματος ανθρακί ή γκρί,  έτσι θα είναι πιο εύκολο να το ταιριάξετε και με άλλα χρώματα για τα παπούτσια ή τα πουκάμισα σας.

7. Κλασικός κανόνας: Η ζώνη πρέπει να είναι σχετικά λεπτή και να έχει το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας!

8. Συνδυάστε μαύρα, ανθρακί, γκρίζα ή μπλε ανδρικά κοστούμια με μαύρα παπούτσια. Καφέ, γκρι ή μπλε κοστούμια μπορούν επίσης να συνδυαστούν με καφέ παπούτσια. Και προς Θεού, ΜΗΝ φοράτε αθλητικά παπούτσια με το κοστούμι σας, είναι οτι χειρότερο!

9. Προτιμήστε ένα σακάκι με διπλά κοψίματα πίσω στη μέση. Είναι πιο μοντέρνο, προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κινήσεων και αν είστε μεγαλόσωμος  είναι πιο κολακευτικό για την γραμμή σας.

10. Αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση με κοστούμι, τότε είναι καλύτερο να προτιμήσετε ένα μονόκουμπο, μονόπετο σακάκι με ένα μυτερό πέτο.

Πήγη: The Meta Picture

Exit mobile version