Menu
in

14 Μυστικά Από Έναν Φωτογράφο, Για Τις Πιο Τέλειες Σέλφις!

14 Συμβουλές Για Σέλφι Φωτογραφίες Απο Έναν Επαγγελματία Φωτογράφο, Για Να Βγάζετε Τον Καλύτερό Σας Εαυτό Στις Φωτογραφήσεις Σας!

Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει να τους φωτογραφίζουν, επειδή πιστεύουν ότι δεν έχουν φωτογένεια η δεν πληρούν κάποια εξωπραγματικά κριτήρια ομορφιάς από αυτά που μας βομβαρδίζουν καθημερινά στα social media.

Όταν ετοιμαζόμαστε για μία φωτογράφιση, είτε επαγγελματική, είτε προσωπική, είτε με παρέα είτε μόνοι μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα εργαλείο.

Έχουμε χέρια για να μπορούμε να πιάνουμε πράγματα, έχουμε πόδια για να περπατάμε και μάτια για να βλέπουμε. Αυτά είναι τα μόνα που κάνουν την διαφορά. Όλα τα αλλα μπορούμε απλά να τα κρύψουμε κάτω από ρούχα η make-up, ή μπορούμε να τα διορθώσουμε παίρνοντας την σωστή πόζα.

Επειδή στο Τρομερό, ξέρουμε απο καλές φωτογραφίες και επειδή πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ωραίοι και μπορούν να βγάλουν τέλειες φωτογραφίες, αποφασίσαμε να σας δείξουμε πως γίνετε!

Έτσι λοιπόν, συγκεντρώσαμε για εσάς 14 απλούστατες συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες και όχι μόνο, από έναν Επαγγελματία Φωτογράφο. Δοκιμάστε τες, και θα μας θυμηθείτε 😉

1. Η πόζα με τα “χέρια στη μέση” κάνει το σώμα σας να δείχνει οπτικά μεγαλύτερο από ότι είναι και επίσης είναι επιθετική στάση. Τραβήξτε τους αγκώνες σας προς τα πίσω και γυρίστε το κεφάλι σας ελαφρά στα πλάγια. Έτσι και η επιθετικότητα της στάσης θα εξαφανιστεί και θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον όσον δουν την φωτογραφία σας.

Συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες

 

2. Μην πιέζετε τη μέση σας. Δημιουργείτε τσακίσεις στα ρούχα σας και αυτό τις πιο πολλές φορες δεν δείχνει ωραίο.

 

3. Προσέξτε την θέση των χεριών σας. Πρέπει να είναι φυσική. Αποφύγετε τα τεντωμένα και τσιτωμένα χέρια, καθώς επίσης και τους αγκώνες που κοιτούν κατευθείαν στην κάμερα. Και θυμηθείτε πάντα οι καρποί σας πρέπει να είναι ελεύθεροι και ελαστικοί.

4. Αν θέλετε να κάνετε την φωτογραφία σας πιο ελκυστική, δοκιμάστε ένα ελαφρύ, σχεδόν τυχαίο άγγιγμα στο μάγουλο σας με τις άκρες τον δαχτύλων σας. Μην το παρακάνετε όμως, δεν θέλετε να φαίνεστε σαν να πονάει το δόντι σας.

 

5. Τα χερια πρέπει να είναι ελευθερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απλά να κρέμονται από τον κορμό σας! Βάλτε το ένα χέρι σας στη μέση και γυρίστε ελαφρά το κεφάλι σας προς τη μια πλευρά του. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε έμφαση σε όλα στα προτερήματα του σώματος σας και ταυτόχρονα θα δείξετε και ένα ωραίο προφίλ.

 

6. Μην γουρλώνετε τα μάτια σας! Ένα βλέμμα επιθυμίας και ένα ζευγάρι όμορφα χείλη πάντα φαίνονται ωραία. Αν γυρίσετε το κεφάλι σας λίγο προς το πλάι, αγγίξετε ελαφρά το πρόσωπο σας όπως είπαμε πριν (με τις άκρες των δαχτύλων σας) και ταυτόχρονα ανοίξετε ελαφρά το στόμα σας, θα φαίνεστε λεπτεπίλεπτη και θηλυκή.

Συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες

7. Μην μισοκλείνετε τα μάτια σας. Το φυσικό σχήμα των ματιών σας είναι πιο όμορφο.

 

8. Μην κρύβετε το πρόσωπό σας πίσω από τα χέρια σας. Η καλύτερη θέση για τα χέρια σας είναι αυτή στη δεξιά φωτoγραφία.

 

9. Δώστε έμφαση εκεί που πρέπει. Για παράδειγμα, είναι καλύτερα να δείχνετε την ομορφιά της μέσης σας, από το να δείχνετε το στομάχι σας. Επίσης σημαντικό είναι η πόζα που θα πάρετε να μην είναι κλειστή. Θα φαίνεστε σε ένταση και δεν είναι ελκυστικό.

Συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες

10. Ένα σκυθρωπό, αγέλαστο βλέμμα θα κάνει τα χείλη σας να μοιάζουν δυσανάλογα μεγάλα, και η εικόνα θα είναι εχθρική. Είναι καλύτερα να κοιτάτε απευθείας την κάμερα, με το σώμα σας ελαφρώς γυρτό στα πλάγια. Δοκιμάστε διάφορες θέσεις για τα χέρια σας.

 

11. Εκτός και αν είστε φύλαρχος σε κάποια άγρια φυλή και φοράτε δεκάδες κρίκους στο λαιμό σας, δεν είναι απαραίτητο να σηκώνεται το πιγούνι σας ψιλά!

 

12. Τα χέρια πρέπει να είναι πάντα χαλαρά. Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε αμέσως γιατί.

Συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες

13. Όταν βγάζετε μια ολόσωμη φωτογραφία, δεν υπάρχει λόγος να σπάτε την “κάθετη γραμμή”, δηλαδή να σκύβετε και να χαλάτε την ευθεία γραμμή που έχει από τη φύση του το σώμα σας. Θυμηθείτε ότι δεν είναι ωραίο να κάνετε κινήσεις που θα κάνουν την στάση του σώματος σας να δείχνει τεταμένη και αφύσικη.

 

14. Και ένα τελευταίο μυστικό, για τις ολόσωμες φωτογραφίες σας: Η κλίση που θα παίρνει το σώμα σας πρέπει να μοιάζει με το γράμμα “S”. Είναι καλύτερα επίσης να ρίχνετε το βάρος στο ένα σας πόδι, τα χέρια σας να φαίνονται ότι είναι χαλαρά και το πιγούνι πρέπει να είναι πάντα ελαφρώς σηκωμένο!

Με όλες αυτές τις συμβουλές για σέλφι φωτογραφίες που σας δώσαμε σήμερα, ηρθέ η ώρα να πάρουν οι κάμερες σας φωτία! Και μη ξεχνάτε να μας ΚΑΝΕΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για περισσοτερα αρθρα σαν και αυτό!

Πηγή: BrightSide

Exit mobile version